Walra Hoeslaken Percale Offwhite-140 x 200 cm | 8719023230319

Walra Hoeslaken Percale Offwhite-140 x 200 cm

Katoen Deluxe: dat is Walra Hoeslaken Percale Offwhite! Een extra zacht hoeslaken van zeer fijn geweven katoen met elastiek rondom voor extra gebruiksgemak. Dit hoeslaken heeft een optimale pasvorm voor matrassen tot maximaal 30 centimeter hoog en is stijlvol te combineren met je favoriete Walra dekbedovertrekken.
• Merk: Walra
• Materiaal: Percale (100% katoen)
• Elastisch en gebruiksvriendelijk
• Perfecte pasvorm door elastiek rondom
• Maximale matrashoogte: 30 centimeter
• Kleur: Offwhite
Walra Hoeslaken Percale Offwhite
Katoen Deluxe: dat is Walra Hoeslaken Percale Offwhite! Een extra zacht hoeslaken van zeer fijn geweven katoen met elastiek rondom voor extra stevigheid en gebruiksgemak. Dit hoeslaken heeft een optimale pasvorm voor matrassen tot maximaal 30 centimeter hoog.
Pasvorm katoenen hoeslaken
Een katoenen hoeslaken heeft minder rek dan bijvoorbeeld Jersey, waardoorhet belangrijk is dat je een hoeslaken kiest dat precies dezelfde lengte- en breedtemaat heeft als je matras. Het loont zeker de moeite de rolmaat er even bij te pakken en nauwkeurig te werk te gaan. Een goed passend katoenen hoeslaken ziet er erg stijlvol uit, voelt heerlijk zacht en gaat jarenlang mee. Bovendien voelt katoen lekker aan in alle seizoenen.
Walra, sinds 1873 een begrip
Walra is een van de oudste linnengoedmerken van ons land. Nog tot in de 21e eeuw kwam de Walra-adviseuse aan huis om hoogwaardig linnen op persoonlijke wijze aan de klant te verkopen. De behoefte van de klant staat altijd centraal en dat levert mooie producten op die met de tijd meegaan. Een uitstekend voorbeeld daarvan is het elegante Walra Hoeslaken Percale Offwhite.

Leverbaar binnen: Voor 17:00 besteld, morgen in huis

Prijs: 23.95 (klik hier voor meer informatie)