Fruitkist kast zwart met zwarte legplank incl. zwenkwiel en rem 3 | 1134817001277

Fruitkist kast zwart met zwarte legplank incl. zwenkwiel en rem 3

Fruitkist kast zwart met zwarte legplank incl. zwenkwiel en rem 3
Deze authentieke Fruitkist kast zwart met zwarte legplank incl. zwenkwiel en rem 3 is gemaakt van 3 stuks zwarte fruitkistje met zwarte legplank en 4 planken steigerhout Old-Look, de fruitkistjesworden door ons zelf gemaakt zo garanderen wij de kwaliteit van deze fruitkistjes en door deze kistjes aan elkaar te koppelen en deze aan de boven en onderzijde te bekleden met een steigerhouten plank ontstaat een geweldig leuk kastje welke heel leuk zal staan in ieder interieur, zo past deze geweldig in uw hal om bijvoorbeeld alle schoenen in te plaatsen of plaats deze in uw woonkamer en u kunt hierin uw favoriete tijdschriften of boeken plaatsen, of een tv meubel? Alles kan én mag! De fruitkist mogelijkheden zijn eindeloos. Deze fruitkist kast word kant en klaar bij u thuis geleverd, u hoeft dus zelf thuis niks meer te doen. Ook makkelijk is dat deze fruitkist kast geleverd word incl. zwenkwielen met rem
Een veel gestelde vraag van onze klanten is: kun je ook op deze Fruitkist kast zwart met zwarte legplank incl. zwenkwiel en rem 3 zitten om je schoen aan te trekken? ja, ook dat kan doordat wij de Fruitkist kasten degelijk en goed vast gezet hebben met schroeven en ook de bovenzijde gemonteerd hebben met 2 planken steigerhout kunnen hier met gemak 2 volwassen personen aan zitten om bijvoorbeeld hun schoen aan te trekken.
Kenmerken:
Word compleet geleverd! (geen bouwpakket)
3 stuks Fruitkistjes zwart van hout met zwarte legplanken
Houtsoort boven en onderzijde kast: Old-Look Steigerhout
Afmetingen: Lengte 120cm x Diepte 30cm x Hoogte 63cm
Incl. 4 stuks gemonteerde zwenkwielen met rem
Gratis verzending in NL & België 
Compleet met Kapstok?
U kunt deze Leuke kast ook combineren met een van onze bij passende Wand Kapstokken welke dezelfde lengte mogelijkheden hebben als de Kasten van Fruitkisten namelijk 80cm, 100cm en 120cm, zo heeft u thuis snel een compleet kapstok meubel uit dezelfde stijl!
Zwarte fruitkisten
De Fruitkistjes zwart met zwarte legplank zijn gemaakt voor diverse doeleinden zoals het stylen van uw woonkamer of andere verschillende ruimtes, deze fruitkistjes zijn niet gebruikt in de fruitoogst, het voordeel hiervan is dat deze gemaakt zijn van nieuw hout en daarna volledig zwart zijn gemaakt, het voordeel is dat deze kwalitatief beter zijn dan de echte oude fruitkisten.
Meerdere fruitkist mogelijkheden bij Steigerhoutpassie
De losse fruitkisten en/of houten kisten vind u hier
Voor al onze complete fruitkist kasten kunt u hier terecht
Voor al onze complete fruitkist nachtkastjes kunt u hier terecht
Steigerhout Old-Look
Onze Old-Look Steigerplanken zijn niet op de bouwplaats gebruikt, maar hebben een kunstmatig verouderingsproces ondergaan. Dit betreft een nieuwe steigerplank die door een dompel proces een mooie oud grijs/bruine kleur krijgt en daarna door een oven gaat om terug gedroogd te worden. Zo zijn wij niet afhankelijk van de aannemers en kunnen wij op deze manier constante levering en kwaliteit garanderen. U heeft namelijk de kwaliteit van een nieuw plank die is gedroogd en voorzien van een gebruikte look. Zo heeft u geen last van: rotte plekken, geen grote kleurverschillen en geen spijkers en schroeven in het hout.
Heeft u liever andere afmetingen? laat het ons weten via onze contactpagina.
Tweet
Pin It

Leverbaar binnen: Voor 12:00u besteld, volgende werkdag in huis

Prijs: 199.95 (klik hier voor meer informatie)